Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi biti superheroj

Prvi Mirkov protivnik stigao u Zagreb: Nokautirat ću Cro Copa!

mirko filipović (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
12.03.2013.
u 12:40

– Možda je Mirko baš izabrao mene za suparnika, ali to mu je pogrešan izbor

Jarrell Miller, prvi Mirkov suparnik na K-1 Grand Prix finalu, stigao je u Zagreb. Bio je prepotentan, pun sebe.

– Možda je Mirko baš izabrao mene za suparnika, ali to mu je pogrešan izbor. Ovo doživljavam kao svoju olimpijadu, jer želim boksati poslije u karijeri. Nisam se uspio probiti kao amater na OI, pa želim ime napraviti na ovaj način. Vidim velik prostor u američkoj teškoj kategoriji za sebe. SAD dugo u boksu nije imao superheroja, ja želim biti idući američki superheroj. Nikad nisam čuo da je netko mjesec dana prije izašao iz zatvora pa osvojio turnir, pa Badra Harija ne vidim u finalu.

U kvalifikacijama protiv Oborotova imali ste problema s niskim nožnim udarcima, bojite li se da bi Mirko to mogao raditi?

– Nema problema, ja i u snu blokiram low-kickove. Ovo je šah, a ja sam sposoban mijenjati strategiju tijekom borbe.

Rekli ste da ćete Mirka ubiti?
– Kad kažem ubiti, mislim nokautirati, ne da umre nego da ga iznesu. Svjestan sam da ga pred njegovom publikom moram nokautirati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije